maanantai 5. maaliskuuta 2012

Jalat hapolla

Heipparallaa täältä aurinkoiselta Lappeenannasta :)

Viikoloppun loppupuolikin oli aivan mahtava!!!
Pikasiesti siis on pakko mainita sitä :) *hehkuttaa*
Elikkä lauantaiaamuäivä meni kodin siistimisessä ja kotitöitä tehdessä, illalla sitten oli motivaation nimissä katsottu Arnold Classicin kisojen pätkät Linkki videoihin! Sitten iltajumppa Sykeellä. Jalat oli vuorossa ja tein kyykyä ekaksi liikkeeksi aloitin 45kg*15,  57,5kg*12, 62,5kg*8, ja kun poweria oli löytynyt niin 70(vai oliko se sitenkin 72,5?!) kilolla vielä hyvän vitosen ja muutamia ykkösiä vielä heti se jälkeen. Sitten ojennusta, koukistusta, suorinjaloin maastavetoa sekä pohkeita ja vatsoja. Meni aiva reisille treeni tällä kertaa :DD Eli tässä yhteydessä juuri niikuin pitikin! Vielä pienet venyt ja kotiin palautumaan.

Sunnuntai aamuna intervalli aamulla ja sitten ratin taakse ja kohti Hollolla. Määräpäänä Messilän laskettelukeskus. n ole aikaisemmin käynyt vielä siellä ja paikka olikin mukava. Myös kaveri Helsingin suunnalta oli tullut sinne ja saatiinkin pieneimuotoisen miitinkin siellä samalla aikaiseksi. Laskettelun ohella kerettiin vaihdetaa kuulumisiä ja hasukaa oli!

Jaloissa tuntui mukavasti edelinen jalkatreeni ja vajaa kolme tuntia lautailua riitti tällä kertaa aivan mainiosti. Ja niin aurinkoistakin on ollut! Paras lautailukeli: aurinko ja pikkupakkanen sekä hyvä seuraa!

Kännyräpsyjä Messilästä
Tosin kotiin pästyään olin ekaa kertaa ihan totaalisen poikki. Siis samalla tavala poikki kuinka olin ollut kerran viime kisadieetillä ollessani. Se on sellaista väsymystä minkä ei tule kyllä koettua normaalisti offilla. Onneksi ei noita hetkiä tule paljon ja niitä voi hyvin ennakoida, mikäli näin on. Niinkuin viimeksikin se tuli juuri kun selviytyi kotiin ja sai tehtyä muuten kaiken niin sitten NAPS! Voimavirtaa vaan loppu kuin seinään. Tuo on ihmeellinen hetki. Ja meninkin heti nukkumaan, sillä olihan kellokin jo paljon. Tässä muuten se teksti viime kerrasta ja kerronta siitä. Alle kaksi viikkoa tulokaskisoihin. Nuo tapahtumat oli aika samat. Ja veikkaan että aiheutin ne ihan itse niin viime kerralla kuin nytkin! Eli ei liika kuormitusta yhdelle päivälle ja lepo on TÄRKEÄ!

Nyt muuten alkaa tulla todella mukavaa palautetta eri suunnilta, jopa yllätäviltä sellaisilta! Palaute on niin kuntoa kuin treeniakin koskeva. Salilla joku tuntematon tyttö kehui mun treeni tahtia ja oli sitä mieltä että on todella kiva nähdä että naisetkin osaa ja treena oikeasti kovaa! Ja minähän kyllä sitä nimenomaan yritän, joten tuntui hyvältä kuulla :) Sain lisäpotkua treeniin siitä! Muutenkin tietty saa kuulla nyt koko ajan että oletpahan sä laihtunut :D Hmm, enhän minä laihduta!! Grr!! No annetaan anteeksi ei kaikki voi tietää oikeat termit tähän ja kyllähän niin kauan kun vaatteet on päällä tuo ruho näyttää laihemmalta eikä juuri muulta.

Mutta eteenpäin siis mennään vaikka jäljessä ehkä vieläkin hieman. Kuusi viikkoa on nyt kisoihin ja uskallankin julkaista posevideo, todella huonolla valaistuksella ja muutenkin kesken vielä asennot, joten olkaa armollisia. Vaateetkin päätin pitää toistaiseksi päällä :)

Hyvää ja aurinkoista viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Ihan superpaljon tsemppiä ja jaksamista vielä viimeisille viikoille :)) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Johanna superpaljon! Tässä onkin vielä hiomista niin kunnon kuin esiintymisen kanssa, mutta eteenpäin mennään eikä meinataan :)

      Poista