maanantai 27. elokuuta 2012

Kaksi viikkoa

Maanantai ja vika kova treeni viikko edessä. Tavallaan nyt aika menee todella hitaasti, osasyy on se että voimat on aika loppu tällä hetkellä. Töissä armoton tahti menossa. Olen tänään ollut 10työpäivää putkeen työmaalla. Että en ihmettele sinänsä etten jaksa kun vaan pakolliset tehdä.

Viikonlopun treenit sain tehtyä hyvin. Lauantaina sain yllättävän seuran loppuaerobisen ajaksi ja se menikin hyvin ilman kyynnelten valumista. Päinvastoin oli hauskaa :)

Tällä hetkellä huomaa että halua jonkun aina olevan lähellä, mutta sitten ei kuitenkaan pysty enää keskittymään ja vastaanottamaan mitään informaatiota. Siitä tuli mieleen että ehkä tän viikon voi olla aika omissa oloissa etten loukka ketään välinpitämättömyydelläni.

Tälle viikolle on muutama ihmiskontakti tiedossa, sillä ihku-ihana neiti H tekee mulle koemeikin ja samalla ehkä keksitään tukallekin jotakin kivaa. Sunnuntaina on Lappeenrannan karsinnat joissa meidän syke gym tiimin toinen upea neito on kisaamassa. Pitää katsoa vielä jos aikataulut salli niin menen paikan päälle tsekkaa ja fiilistella!

Minulla on siis viisi kovaa treenia ja viisi aerobista jäljellä. Tänään maanantaina pidin lepopäivän kun ihan sen oloista kropan kolotus oli. Vaikka luulin menrväni illalla treena, jätin suosiolla seuraavaan päivään! Kroppa on vaatinut unta ja lepoa.

Ensi viikolla viimeistellään kuntoa ( koristellaan ihan hulluna biksuja) ja kohti Lahden lava!

Kuvat viime kisasta 14.4 ja vuosi sitten. Huvin vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti