sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Herkuttelua!

Perjantaina oli yläkroppan treenin vuoro. Salilla olin jo klo 9, ennen sitä eka aamupala kotona ja sitten aamupala numero kaksi tyttökavereiden kanssa kahvin ja pikku pullan merkeissä. Pitäähän sitä polttoainetta olla, jotta jaksaa vetää treenin!

Ja sehän kulki! Osasyy ehkä juurikin kivojen ihmisten näkeminen ja energia lataus heti aamusta tai sitten se pulla...hmm jospa ne molemmat sittenkin, en tahdo ihan pullan voimaan kyl uskoa :D

Treeni meni näin.
  • Ylätaljassa selkää
  • alataljassa selkää
  • vinopenkki smithissa kulma todella korkea että melkein olkaliike, mutta vähän rintaan myös
  • vipunostot olkapäile
  • hauberit 
  • oikkarit
  • lopuksi teki mieli tehdä rinta ristikkäistaljassa ja sen tein :)
Alkuun 10 minsaa crossaria ja loppuun sama. 
Illaksi sitten töihin. Kyllä oli energiaa!

Launtai oli 10 tuntinen työpäivä ja selkä oli ihan poikki sen loppu puolella. Luulin etten oikeasti selviää päivää loppuun asti. Siis se seisominen oli vaan niin järkyttävän vaikeata! Huh. Itkuhansiinä yhdessä vaiheessa tuli. Se kerran aiempi ekalta dieetiltä tuttu itku. Silloin kun ei vaan jaksa. Eikä jaksa sitä ajatusta ettei jaksa. Huhh! No se on kait se eka kerta aina vaikea arvioida jaksamista. Sitten yllätty itsekin kun raja on jo ylittty ja voimia ei ole. Kyllä kaikesta oppi ja tästä myös! Ei tätä voinut tietää etukäteen. Selvisin kotiin asti ja siinä ei muuta kun sängyn pohjalle.

Tunnin unet ja olin eheämpi ja jaksoin tehdä ruoka ja jopa väsätä pikku herkun. Koska mielestäni keho oli sen ansainnut! Olen päässyt yli siitä että palkitsen itseni jollakin paskalla jauho sokeri mössöllä jo aikoja sitten vaikka joskus se on tietty se helpoin tapa saada pientä hemmottelua itselle. MUTTA kun jokainen tietää että se ei hemmottele kun sen pikku hetken kun sitä syöt (mikäli makuaaisti ei huomaa niitä teollisuuden vivahtita valmiissa pullissa puhumattakaan karkeista!) Anyway kenenkään hmisen kroppa ei nuista oikeasti tykkää ja syömistä monesti seuraa pöhö, jumi ihan miten sen nyt tykkä sanoa, jopa voimattomuus. Paska on paska!

Noh tässä meidän rahkakakun resepti. Tämä ei mikään ihmeellinen ole enkä väitä että sen olisin keksinyt. 
Ravintoarvot noilla aineilla mitä mä käytin per kpl on 914 kcal,  96g protskua, 40g hiilareita ja rasvaa saman verran. Itse ajattelen että siinä on 4 annosta. Eli 228kcal, 24g protskua, 10g rasvaa ja hilareita. Mainio välipala siis :D

Ainekset:
  • maitorahka 250g
  • 3 kananmuna
  • noin 1 dl mantelijauhoja
  • reilu puoli dl vehnäjauhoja (olisin käyttänyt kookosjauhetta, mutta en olis jaksanut tehdä oman meidän talouden jokaiselle. Ja yksi meistä ei kookoksesta valitettavasti tykää. Vehnäjauhot ovat sentään tilalta ostetuja)
  • whey 100 jauhetta noin dl
  • kevytmaitoa pari desia
  • laitoin psyliumkuituja sekaan, ripauksen vanilja jauhetta, makeutamiseen käytin sekerin tapaista luomu jauhetta minkä nimen unohdin heti kun ostin. Mutta kaikki käy ja sokeriakin voi käyttää jos ei pelkää uskon että pari ruokalusikka riittää. 
Kaadoin kaikki silikonikaku vuokaan, rasvasin sen varmuudeksi kookos rasvalla. Toivottavasti M ei lue tota :D Uuni oli 225asteesssa ja kakku siinä about 20-25  minsaa. Kannattaa tarkkailla kaikki uunit on erilaiset.

Sitten uunista pois ja ihan päälliskerros josta tulee kupla leikkasin pois. Sivelin päälle mango violaa vielä kun oli kuuma niin se suli siihen pikkasen ja pääle vielä koristeta banaanisiivujen muodossa. 

Harmi kun olin edelleen niin tööt etten kuva ottanut mutta siitä tuli ihan ok näköinenkin. Tälläiseksi pika hyväksi. Ja minusta se oli aivan tajuttoman hyvänmakuinenkin! Vaikka itse sen sanonkin.



Hihi, kone jotenkin itse yhdisti usemapi valkuva tälläiseksi. Vähän on pakko liikeiden näköistä :D 
Hyvä sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Herkulta kuuloistaa! Ja hyvä että tuli vehnäjauhoillekin käyttöä! Joko mehut on juotu?

    Ihana toi lopun giffi, just niin siuta. Tollanen pirskahteleva ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh! Kyllähän kaikkia jauhoja tulee käytettyä :)

      Mehua juodaan vielä siinä on pikkasen liika sokeria, mutta maku on aika hyvä! Ja nyy onkin jo uudet mehut ja jauhot haettu lisää :D

      Poista