sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Opintoja

Nyt on käyty viimeinen Personal Trainer koulutuksen lähiopetus viikonloppu ja kyllä on vähän haikea olo. Meillä on ollut hyvä porukka ruhmässä ja kyllä siihen jo puolen vuoden aikana tottui että nähdäön joka kuukausi. Onneksi yleensä tulee törmättyä ihmisten kanssa jatkossakin ja ainakin yhtä opiskelukaveria tulen varmasti näkemään!
Kuvassa Piian kanssa yritettiin ottaa jännityksestä tärisevissä käsin selfien, juuri ennen näyttökokeen alkua. Kyllä jännitys näkyy ilmestäni, mutta hyvin meni näyttö ja hyvää palautetta sain. 

Käytiin myös treenaamassa toki pikaisen "ruokatunti" treenin. Todella kiva päästä kaverin kanssa treenaamaan, harmi kun en useinkaan pääse sellaista herkkua  harrastamaan. 

Otettiin toki kuvamateriaalia. Pari kuva on siitä kun Piia ohjasi minulle maastavetoa ja venyttelyä, osana näyttökoetta.

Muutama kuva tuli myös meidän omista treeneistä. Leuanveto ja dragon fly yrityksiä. 

Nyt alkaa Personal Trainer koulutus olla teoriakoetta vaikka valmis. 
Myös AMK koulutus on tältä lukuvuodesta paketissa, paitsi että muutama kesäkurssi otin ahneena opintopiste keräilijänä kuitenkin. 

Pienia sairasteluja ja muita pikku vastoinkäymisiä lukuunottamatta selvisin siis tästä tiukasta opiskelu täyteistä keväästä. 

Toki vielä on myöhäistä sanoa HEP! 
Palataan kohtaa asialle, kun on lisää kerrottava.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti