torstai 27. maaliskuuta 2014

Kesäksi kuntoon?!

Aihe on ajankohtainen monille näihin aikoihin! Ja niin myös minullekin tällä kertaa :)

Synnytyksen jälkeen masu häviää siinä heti kun "täyte" lähtee! Mutta voin kertoa että se ei suinkaan häviä mihinkään, vaikka olo on viikko päästä synnytyksestä todella hoikka :) Iho mikä oli venynyt ison masun ympärille hyppää ihan suoraan selkämakkaroiksi. Huomasin pari viikkoa synnytyksen jälkeen että minulla on tuommoiset! (Heti ei huomaa mitään kun on niin jännä kaikki muu ja vauvahoito vie ihan kaiken ajan)

Minulle kiloja tuli n.20 ja niistää parin ekan viikon jälkeen haihtui n.10 ja sitten seuraavien viikkojen aikana vielä n 7kg. Mutta nyt siis lähtöoainoon on n.3kg ja se on ensimmäinen tavoite! 

Koska lähtöoainoni on ollut jo muutenkin turhaan korkea ja raskauden aikana osa lihasmassaa on selkeästi vaihtunut hyvään läskiin, karistettavia kiloja kn paljonkin enemmän kuin 3 :D Sanoisin että 13 olis lähemmäs oikeata. Tietty jos saa lihakset pikku hiljaa takaisin niin silloin pudotus ei olisi ihan näin iso :) Peilikuva on tärkeämpi kuin paino, joten sitä muokataan eikä takerrutaan painoon! 

Näin alkuun on vaan hyvä asettaa tiettyä paino raja jota lähtee tavoittelemaan.
Laitan tänne vielä nykypäivän kunto kuvan, eli tältä näyttää kroppa 12viikkoa synnytyksestä. 
Mittanauhalla on nyt otettu mitat, siltä varalta jos tuntuu että ei mitään tapahdu. Ja tämä kuva tänne laitettuna, saa punan poskille ja jos tilanne on tämän näköinen vielä kesän elo-syyskuussa niin voin nielaista sen tosiasian ettei minulla ole selkärankaa lainkaan! 
Eli tästä se lähtee, lempeästi vielä mutta kiihtyy loppua kohden. 

P.S Luin jostakin että siinä kropan saamisessa takaisin omiin mittoihinsa menee just se 9kk , sama aika mitä ne oli  kertyneet niin ne lähteekin. Minulla on siis n 30viikkoa aikaa vielä ;)

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Huikealla vauhdilla sinulla on paino pudonnut. Mirohan on vasta 3 kk! Uskomaton mimmi olet!

    VastaaPoista
  3. Jep, täällä ollaan myös kesäksi kuntoon -projektin äärellä: http://mutsiendorfiinikoukussa.blogspot.fi/2014/02/treenitavoite-kesaksi-kuntoon.html

    VastaaPoista