torstai 13. maaliskuuta 2014

Viime viikon liikkumiset

Viime viikolla oli naisten päivä! Kulta on todella rakas ja aina osa yllättää, en ikinä nähnytkään noin kauniita sametti ruusuja <3 Kiitos, jos vaikka tän luet :)

Maanantaina niin väsy viikonlopusta että jätettiin vaunulenkki välistä kun nukahdettiin pojan kanssa yhteysille päikkäreille. Ei siis muuta liikunta kuin huötyliikkumiset kotosalla mm. reilun 6kg kantaminen, nostaminen ym :D

Tiistai vaunulenkki 30min välillä vaunuja työntäen hölkäten ja välillä reipasta sauvakävelyä.

Keskiviikko vaunulenkki noin 5 kilometriä niin että hiki tuli! Sitten myöhemmin kotona kuntopiiri. Kuntofillaria 5min, kyykky 10krt, suorin jaloin maastaveto 10krt, kulmasoutu 10krt, rintapunnerrus 10krt, etuheilutus 10krt, ojentajat 10krt, hauis 10krt. Kaikki liikkeet tehtynä käyttäen 2kpl 8 kilon kahvakuula, joissakin käytössä vain toinen kuulista. 
Tuon setin olin ehtinyt tehdä 3kierrosta ja päälle vatsatutistuksia 2*10. Sitten poika heräsi päivä unilta :)

Torstai: hiki vaunulenkki 1h ja venyttelyt kotona milloin mitäkin ehtii.

Perjantai: lyhyt vaunulenkki

Lauantai: ei lenkkiä vain kotihommia ja oleilua koko päivän. Sanotaanko tälläistä siis lepipäiväksi?! Ehkä se on sit just sitä :)

Sunnuntai: vaunulenkki reilu tunti ripeätä kävelyä päivällä ja illalla sali :) Tein aika saman kuin viimeksi eli takakyykky (nyt jopa laitoin pienet painot tankoon, hehe!), suorin jaloin mave tangolla, kulmasoutu tangolla, vinopenkki käsipainoilla, vipunostot sivuille käsipainoilla, hauis taljassa, ojentaja taljassa.
Ja äkkiä kotiin kun menikin jostain syystä reilu tunti tuossa!

Todella kiva viikko ja erityisesti viikonloppu kruunasi kaiken. Ja vaikka luulin että tällä viikolla en pääse salille niin kyllä sekin järjestyi! Kyllä sen huomaa jo miten positiivisesti se toimii. Terapia parhaillaan!

Nyt aloitetaan uuttaa viikkoa ja toivon että  vähintään kerran pääsisi salille asti ja kerran-pari saisi tehtyä kuula kierto treenin kotona. Muuten vaunu lenkkeily on nyt pop! 

Ai niin hommasimme parveke vaunut juuri sen takia että pari kerta viikossa saisin tehtyä treenin kotona viemättä pojalta ilon nukkua raittiissa ulkoilmassa. Mutta meillä naapurissa aloitetaan palanneen koulun purkutyöt. Ja pölyhaittojen takia ovet ka ikkunat on pidettävä kiinni, sekä tietenkin parveke nukkuminen ei silloin tule kysymykseen! Onneksi ei kestä kuin maaliskuun loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti