keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Päivitystä

Hellouhellou!


Kevät onkin jo saapunut ja bikineitäkin on kaivettu esille. Nyt olen käynyt avannossa useamman kerran ja kyllä on kiva harrastus sekin! Nyt kun lumet lähtee niin iskeekin haikea fiilis. Olen tyytyväinen että olen päässyt laskettelemaan aika paljon talven aikana ja hiihtämässäkin kävin muutaman hassun kerran, mut se jäi hieman vaivaamaan etten ehtinyt luistelemaan kertakaan! Ensi talvella sitten :) Ja nyt kaivetaan rullaluistimet esiin ja aletaan harjoittelemaan. Hankin ne nimittäin viime syksyllä vasta, enkä uskaltanut lähteä kertakaan kokeilemaan ettei vaan olis kaatunut ja loukkantunut ittensä. Sitten kun kisahässäkät oli ohi alkoikin olemaan jo liian kylmä ja märkää keli. Pitää vielä hetken odottaa että suurin osa kivistä on siivottu niin voin alkaa harjoittelemaan.

Treenin osalta nyt on ohjelma vaihtunut kaksijakoisesta nelijakoiseksi ja suorat sarjat vaihtui restpause sarjoiksi sekä on myös liikepareja taas käytössä! Nyt teen kolme kova viikkoa ja yksi palauttava pumppailuviikko. Kaksi eka viikkoa on bodytyyliset ja viimeinen ennen kevennystä on sitten voimapainotteinen jossa suorat sarjat.
Nyt olen tokassa kovassa viikossa ja treenikuvioita on sotkenut hieman pääsiäinen, sillä lähden matkalle joten treenit on tehtävä putkeen, vaikka normaalisti olen tehnyt kaksi treenipäivä yksi lepo ja kaksi treenipäivä ja kaksi lepopäivää. Ei se mitään sittenpähän tuleekin neljän päivän lepo :D

Reissun ohjelma on suht valmiina ja siihen kuuluu mm. balettia, Eremetaasin vierailua sekä yhden pikkupojan varpajaiset :) Eli tänään vielä treenit ja huomenna pakkaamista ja illalla töiden jälkeen lähtö.

Ensi viikolla on sitten voimaviikko ja odotan innolla kun pääse taas tekemään mm. kyykkyä, mavea, dippia sekä leuanvetoa (jossa on kova harjoitteluvaihe menossa!)  Ai niin ja kuntokuvatkin on otettu tässä vähän aikaa sitten. Laitan sitten tänne kun vaan uskallan :)

Tälläistä pikapäivitystä tällä erää!
Hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti