keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Yläkroppa ja vanhoja kuvia

Täällä on treenattu hyvin. Treenit nimitäin kulkee kivasti ja jaksaa hyvin! Viimeksi oli yläkroppatreni ja se meni näin:
  • leuanveto kumi apuna. Nelja sarjaa niin monta kuin meni suhteellisen hyvällä tekniikalla
  • Rinta  prässi
  • Alatalja
  • kulmasoutu käsipainoilla
  • pullover taljassa
  • olkapäille pystypunnerrusta KP
  • olkapäile vielä pienen pinetä superia eli etuolat KP ja takaolat taljassa
  • lopuksi tumput vielä kevyesti läpi ensi kertaa varten ;)
kaikissa liikeissa tein taas 3-4 sarjaa 10-20 toistoa

Hyvä treeni jälleen ja olkapäille sai sen aikaan mitä tahtoi :) Mukavan polteen treenin aikana ja kivan jälki jumin! Aaah. Kertakaikisen ihana. Minulla taitaa sittenkin ola jäljellä vielä olkapäitä. Ja treenin aikana myös huomasin että esim kulmasoudut tehdessä pystyy aika hyvin erottaa olkapäähakset ja jopa niiden eri osat! Wau! Hieno näky on. Mutta en todellakaan siis puhu mistään kireydestä ihan kiva siis että edes erottaa eikä ole vaan sileä käsivarsi. Jess. Itserakasta tiedän, mutta sitähän tää välillä on.

Ja on myös tavallaan hienoa että minun järkky turvotus on myös lähtenyt vihdoin viimein mun  kropasta. Olo on paljon kevyempi kuin pitkään aikaan. Ja on jopa hoikka olo, vaikken minä sitä todellakan ole enkä missään nimessä halua. Silti elefantti fiilis ei ole mitenkään erikoisen kiva. Vaikka olis bulkilla tai ei niin jokainen tietää ettei niiden ylimääräisien nesteiden kanssa ole kiva kulkea. Mut nyt ilmeisesti hormoonitoiminta on tasapainoutunut entisestään ja kroppa pelaa ja nesteet kiertää hienosti. Olin toki myös tietoisesti lisääntynyt veden juomista. Alkuun tuntui taas että turhaan ja turvotti vaan lisää, mutta sitten se napsahti!

Ai niin ja nyt joko joku oli käynyt lukemassa mun blogin ja potee syyllisyyttä jostakin syystä kun mainistsin ettei ole tas kerran kiva kuulla painonnoususta niin nyt sitten tulikin todella paljon useammalta tahdolta kommentie että olen laihtunut, nuorentunut ja muutenkin kaunistunut :D Voi voi. Kiva ja kiitos. Toivon että nuokin tuli ihan silkasta vilpittömyydestä ja huomavaisuudesta. Etenkin kun en ole laihduttamassa nyt ollenkaan.

Moni on myös kysynyt olenko menossa millon kisaamaan? Nyt on suunnitelmat auki ja katsotaan mitä ja milloin. Mutta melkeinpä voin luvata että jatkoa seuraa! Nälkä nimittäin. Sillä tiedän pystyvänsä parempaan kuin viimeksi.
Kuvat on ottanut Tommi Joutjärvi en edes muista milloin, mutta 2012 kesä-syksy aikana.
Nuo kuvat kun jäi julkaisematta silloin niin julkaisenkin nyt jää talteen tännekin!
Vain kahdeksan työpäivää lomaan ja olen sen niin tarpeessa!!
Aurinkoa päivääsi, Irppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti