sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Juhla viikonloppu


Perjantaina illalla suuntasin synttärijuhliin, eilen menin töihin aamuksi suoraan ja siitä kun kotiin pääsin, väsääsin piparitaikinan. Mä meinaan taas tehdä sen mökin tai jos tällä kertaa tekis vaikka saunan :P
 
Sitten olikin ihana rentouttava ilta kaverin kanssa, käppäiltiin makuunin ja sieltähän ekana tarttui vähän irttareita (karkeista en oikeastaan tykkää, joten pääpaino on ollut niissä suklaa päällysteisissä rusinoissa, pähkinöissä ym.) Ai niin, ja jostain on pakastimeen ilmestenyt myös 150 millilitrainen Ben & Jerry´s Chunky Monkey jäätelöpaketti :P Otettiin leffa nimeltään  "Valehtelemisen sietämätoen keveys" no ei ollut oiken hyvä valinta, vaikka pääajatus olikin aika kiva! Seura oli kyllä tässäkin tärkein ja oli mukava ilta kaiken kaikkiaan, oli todellakin hyvä fiilis valkkata ne karkit yhdessä ja katsoa hölmön leffan yhdessä :D Kiitos paljon!!! Me jopa ajatuksen tasolla meinattiin jatkaa iltaa vielä ihan baariinkin. Jäi ajatuksen tasolla se homma kyllä tällä kertaa.
 
 
Tänään menen uuden hulluutksen mukaan treenamaan aamupäivästä ja työpaikan pikkujouluihin illalla! Maanantaina on itsenäisyyspäivä. En tiedä kuuluuko silloin tehdä jotain erikoista, eikä nuo pakkojutut vielä niin paljon kiinostaa että edes yrittäisin tehdä jotain. Ilta alkaa yhteisellä ruoanlaitto hetkellä ja sitten tulee muutama kaveri lisää ja tarkoitus olis saada pokeri-illan aikaiseksi. Mihin olen taas ryhtynyt kun enhän osaa edes pelata! Olen saanut luotettavan sanan siitä että mua opetetaan ennen kuin alkaa "oikea" pelisessio :)  Odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti