torstai 1. joulukuuta 2011

Kaikenlaista menoa :)

Oho, nyt ollaankin jo torstaissa! Aikaa mene vauhdilla, viikko alkaa olla loppusuoralla jälleen. Mutta kyllä on jo ehditty puuhaillakin kaikenlaista :)

Tiistaina kävin luennolla ja sainkin tietää että parin viikon päästä on tentti! Iltapäivän vietettiin äitini kanssa meillä aivan kahdestaan :) sitten vielä salille tekemään takareidet! Hyvää treeni, vaikka kyllähän tuo 6 sarjaa pistä väsyttämään herkästi, etenkin ne vikat liikkeet/ sarjat. Mutta täysillä mä silti yritän ne vääntää aivan parhaani mukaan! Treenin jälkeen onkin yleensä aivan kaikkensa antanut olo!

Keskiviikkona sitten olikin aamulla pari luentoa siitä suoraan töihin ja sitten aika suoraan siitä salille. Jeeah, selkätreeni <3 Rankkaa oli, mutta sain todella hyvin tehtyä ja älyttömän hyvällä tuntumalla! Treenin lopussa selkä oli aivan tulessa ja väsytettynä. Jee!

Mikäs auttaa palautumiseen parhaiten?! No lepo tietty, ruokaa tietty, kehonhuolto myöskin...mutta mielestäni vielä yksi asia auttaa..nimittäin se että olet hyvällä mielellä ja fiiliksella. En tiedä osaanko sanoa kovin hyvin tän mun ajatuksen, mutta pitää olla hyvä meno. Ei vaan salilla ja silloin kun treena vaan muutenkin! Koko ajan! Monesti kuule millaiset fiilikset tulee siitä, että syystä tai toiseesta joutuu pitämään treenitauon. Ne ei ole kovinkaan tasaiset. Auttaako kiukuttelu ja valittaminen asiaan? Elämässä on vain pakko olla muutakin kuin treeni, vaikka miten tärkeänä sen omassa henkilökohtaisessa tärkeysjärjestyksessä pitäisikin! Minusta meidän pitäisi levittää ne positiiviset fiilikset eikä vaan valittaa asiasta kun asiasta! Mitä jos oikeasti sattuu loukkaantuminen ja treeni ei ole oikeasti enää ole mahdollinen?! Mitä jos joku päivä herää eikä enää tahdo treenata?! Voiko silloin rehellisesti todeta että tässä tämä oli, nyt kohti uusia haasteita? Toisaalta jotakin kun lähtee niin tilalle tulee jotakin muuta :D eli ei kannattaa pelätä muutoksia! Ajatusvirta on ollut aika kova kun en itse päässyt treenaamaan ja muutenkin tajusin että pidän aivan itsestään selvänä oman terveyden sekä kykyn voida hyvin! Olenkin miettinyt eri asioita eri näkökulmista, siitä johtunee tämä höpinä.

Palataanpa takaisin treenin, sillä siitähän tässä on tarkoitus suuremmaksi osaksi kertoa :) Eilen oli siis selkä vuorossa, olisin halunnut ottaa treenin aikana jotakin fotoja, mutta ei ollut kamera mukana enkä puhelimen kanssa jaksanut alkaa pelleilemään. Treenin jälkeen suuntasinkin poikkeuksellisesti kodin sijaan yökerhoon! Siellä nimittäin Orkidean levyn julkausukeikka sekä muutama paikallinen tähti pyörittämässä levyjä <3 Todella kiva käynti, jos ei olis ollut töihin meno aamulla olisin jäänyt pidemäksikin aikaa :) nyt olin jo kahden aikaan kiltisti nukkumassa.

Tänään hieman väsytti aamulla, mutta kahvikupposen jälkeen ei enää sut ollenkaan! Tänäänkin on luvassa poikkeava tekemistä illaksi, menen katsomaan jäkis pelin urheilutalolle. Jav voin tässä vaiheessa paljastaa etten ollut ikinä käynyt katsomassa jääkiekkoa livenä! Treenin parissa jatkan perjantaina jolloin vuorossa olkapäät :)

Mukava loppuviikkoa!

P.S päivittäin puhelimesta joten en tiedä miten nuo kuvat ilmestyy. Toisessa olen minä ja haba viime viikolta ja toisessa on itse suomen trance jumala :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti