lauantai 17. joulukuuta 2011

Viikonloppuvapaat

Jeih! Hyvää viikonloppua kaikille näin heti alkuun!

Töitä ei ole lauantaina eikä sunnuntainakaan. Oliskin tarkoitus ottaa rennosti, valmistella koti jouluun ja vaikka leipoakin jotakin. Eli aivan mahtava viikonloppu tiedossa <3 Painokin oli perjantai aamuna ennätyslukemissa!

Keskiviikkonna kävinkin treenamassa selän niin kuin piti ja hyvä treeni oli! Tein leukoja alkuun sitten taljassa useampaa selkäliikettä. Ylätalja ja pulloverin tein superina. Niistä kaksi eri videota, kuvattu kännykällä ja väärinpäin, joten kääntämisen jälkeen kuvaa ei enää ollutkaan kovin hyvä. Latasin ne kuitenkin, mutta asetukset ovatkin muuttuneet jotenkin enkä löytänyt mistä ihmeestä nuo ääneet saa hallittua? Löysin kyllä mistä saa musat päälle mutta että kokonaan äänet pois?! Kertokaa pliis jos joku tietää! Koska muuten siitä kuuluu mun meteli eikä se ole kovinkaan kiva. Noh menkööt tän kerran sitten kuitenkin!
Torstaina pidin lepoa treenistä ja oli muuten aivan hässäkkä päivä!
Perjantaina treenasin olka-rinta sektorin ja illalla käytiin ihan isommassa porukassa katsomassa HÖMPPÄ leffateatterissa. Olihan tuo aikamoista hömppä tosiaankin, mutta todella kiva siinä mielessä kun treenin ja työpäivän jälkeen aivot saikin jättää kokonaan teatterin aulaan :D

Tänään meinasin treenata reisia ja sitten sunnuntaina vielä kakkos selkä treenin voisin tehdä sekä venyttelyt! Siinä olis kuin oliskin viikko sitten paketissa, mutta ei kiirehditään siihen asti vaan eletään tää viikonloppu ensiksi täysillä!

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! (juu tiedän että olen sen jo sanonut, mutmut)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti