keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pain is weakness leaving the body

Jaahas, se onkin taas viikko vierähtänyt. Minä en nyt kyllä mitenkän saa muistiin millaisia treenejä olinkaan viime loppu viikon tehnyt! Oli nimittäin niin jäätävä jalka setti lauantaina että HUHHUH! Unohtui kaikki edellis päivien treenit.

Treeni meni suunnilleen näin:

 1. Takakyykky lämppäri sarjat alle 55kg, 60kg, 70kg 75kg tein 12 ja mietin että nyt kyllä kokeilaan lisää! Sattuikin olemaan salilla hyvä varmistus paikalla eli ei muuta kuin perse(sori!) liikkeelle 80kg *11/7/5 Aika hyvin se sitten liikkuikin, vaikka en kulema hengittänyt vikoissa toisoissa ollenkaan :/ Eli hengitys kuntoon ensi kerraksi.
 2. Jalka prässi leveällä. lämppäreitä alle 100kg, 120kg, 130kg*15 (hyi kevyttä!), 140kg* 15(<-no apuun="apuun" j="j" ja="ja" kevyesti.="kevyesti." kg="kg" liian="liian" nbsp="nbsp" sitten="sitten" t="t" tk="tk" tuli="tuli" tuokin="tuokin">
 3. yhden jalan kyykky smith laitteessa. Tein ilman painoja pelkällä tangolla. Kyllä oli paha olo ja reidet sekä pakarat huuta apua!! Tein neljä sarjaa noita melko putkeen kaikki. Toistojen määriä ei siinä vaiheessa enää voi muistaa. Kun ei edes tiedä millä planeetalla olis :)
 4. takareidet maaten laitteessa siinäkin jotakin neljä viis sarja. Keskityin enemmän siihen lihassupistukseen kun olin jo niin hellät jalat tuossa vaiheessa että makaaminen reisien päällä oli hmm tuskallista.
 5. etureidet istuen vuoronperään laitteessa. Muistaakseni 10kg per jalka ja nelisen sarjaa siinäkin alkuun molemmat jalat samaan aikaan ja lopuksi vuorotelelen ihan lopuun asti mitä irti vaan sai!
 6. Lopuksi pohkeet ja :D
 Jalat kyllä vatkasi vielä kolmekin tuntia treenin jälkeen siihen malliin että lulin jo etten saa yölläkään unta. Hyvin kuitenkin alkoi rauhoittumaan ja nukahdinkin jo ennen aikoja sohvalle. Että tuommoinen setti!
Kiitos pojille avusta. Jos tätä luette niin voin varoittaa että niin paljon kaipaan apua treeniin että tulen jatkossakin pyytämän :D Kieltäytyäkin saa!

Maanantai oli vain venyttelyä eli lepoa siis.

Tiistaina oli kaksois treeni päivä pitkästä aikaa! Aamulla kävin tekemässä olkapäitä ja illalla töiden jälkeen vielä rinta sekä pienen intervallin. Olkapäihin hyvä tuntuma ja kokeilinkin uutta liikettä myös siinäkin. Liiken bongasin Kertun Rakkaudesta rautaan blogista (http://rakkaudestarautaan.blogspot.fi/2012/11/d-tama-hetki-on-tarkea-elamassa-ole.html ) Mikäli sinulla on motiaavtion puutetta niin tuon blogiin kurkistus toimii jonka seurauksena salikassi alkaa huutamaan nurkassa! :)


Puhuttiin tuossa taannoin useammankin ihmisen kanssa siitä että miten ihminne voikaan kerätä mitä erinäköisiä tekosyitä jotta saa siirrettyä liikkumisen. Laiskuus on se mikä ei anna ihmisten liikkua. Tai sitten haluttomuus.Koska jos halua niin löytää keinot!
Kehomme on kuitenkin ainut mikä meillä on pysyvää ja jonka kanssa meidän on elättävä koko elämän. Liikkumisen ja omaan hyvinvointiin käytety aikaa ei ikinä ole hukkaan heitettyä aikaa!

Oman kropan fyysinen rasittaminen antaa enemmän kuin ottaa. Sillä terveessä kehossa terve sielu ja päinvastoin. Mentaalisesta tilasta puhumattakaan. Jokainen on varmasti huomannut miten paska ruoka(juoma) vaikuttaa mielialaan?! Siihen kun yhditsää liikumattomuus on kaaoksen ainekset kohdillaan! Mieli maassa, ei jaksa, ei huvita...Joko vielä oot vielä penkissä kiinni? Ylös nyt siitä! Jos yksin lähteminen tuntuu vaikealta niin kaveri autta tässäkin tai musiikki :)

Tekosyyt loppu tähän!


3 kommenttia:

 1. Irina oot niin IHANA, kiitos! <3 <3 Ja wautsi wau, sait ittes tosi ahtaale tuosa jalaktreenisä, kyllä reiet kiittää!! TSEMIÄ!! Kehitys jyrää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun Itse oot!

   Ihana kun blogistasi saa bongata hyviä uusia liikeitä.
   Terkuin, Apina

   Poista
 2. Kiitos ja painetaan täysiä, halit <3 <3

  VastaaPoista