tiistai 20. heinäkuuta 2010

Viikko 14 jatkuu kevyen treenin parissa

Kalorit on tiputettu 1500 ja ne on noin alhaalla kolmena päivänä viikossa, muuten on korkeammat vielä.

Tankkauspäivä on tulossa todennäköisesti vielä tän kuun puolella :) Mutta en tiedä pitääkö siitä nyt niinkään iloinen olla. Ensiksi ajattelin etten sellaista pitäisi, mutta kai sitä on koettava, nyt kun kerran kisadieetillä ollaan!

Eilen salilla tein punttikuntopiirin ja kyllä oli paita märkä ihan kuin uimassa olis käynyt. Olinkin tankkailut pitkin päivää vihreätä teetä että oliko sen vaikutus noin kova sitten..

Onneksi on kevytviikko koska yksityiselämän puolella on ongelmia, mieli on maassa ja raide kadotettu. En anna sen treenejä häiritä, vaikka omalle psyykeelle ei voi mitään ja ajatuksia ei saa kytkettyä pois. Harmi! Nyt on muutenkin kroppa kiristymässä kovaa tahtia ja siinäkin on tarpeeksi nieltämistä, koska olen ensikertalainen säikähdän monia asioita jotka tapahtuu. En tiedä kuuluuko tuon mennä juuri niin vai onko nyt jokin pielessä. Paljon erilaisia ajatuksia tähän kiristymiseen liittyen pyörii päässä. Onneksi minulla on valmentaja joka rauhoittaa ja antaa tietoa. Tunnen itseni ihan lapseksi, rouva Valmentaja mikä tämä on? Miksi? Miten niin? ja sitten lähtee lista miljoonista kysymyksistä aina välillä s-postilla. Aina saa apua kyllä ja siihen luotan.

No päivä kerrallaan eteenpäin, vaikka masentaa ja mieltä painaa ajtukset tulevaisuudesta, ei vältämättä niin kirkkaasta...

Kuulin radiosta aivan huippu biisin! En ole aikaisemmin kuulluut, pisti hymyilemään :D

Neyo - Beautiful Monster (Alistar Remix)

2 kommenttia:

  1. Muutokset todella säikäyttää, mutta ota kaikki vastaan mitä tulee :) Tankkauspäivä on mielestäni aika tärkee ja varmana buustaa rasvanpalamisen ihan uudelle tasolle taas. Nauti siitä päivästä. Se on se viikonpäivä jota alkaa aivan kuumeisesti suunnittelemaan jo monta päivää etukäteen, kunhan vain vauhtiin pääsee.. Tsemppiä! -tanu-

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Kyllähän sitä ehkä jo vähän etukäteen fiilistelee ja odottelee, sitä tankkauspäivää! Sittenhän sen näkee onko sillä millaiste vaikutukset juuri minuun kehoon ja mieleen!
    Lupaan raportoida asiasta :D

    VastaaPoista