maanantai 27. helmikuuta 2012

7 weeks out!

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti, mutta eipä viikonloppu eroaa mitenkään arjestakaan joten ne on samanlaiset päivät kuten kaikki muutkin :)

Elikkä kisoihin on tasan seitsemän kalenteri viikkoa. Todellisuudessa viime lauantaina oli tasan 7 viikkoa, nyt on pari päivää vähemmän! Töitä on edelleen paljon ja työmaa on vielä todella kesken! Mutta asenne nyt on vauhti päällää ja kohti tavoitetta mennään!

Lauantaina salilla jalka treenia. Kyykkyä ojennuksia, prässiä sekä pohkeita. Eli mun perus jalkatreeni :) aah, keskityin takareisiin todella todella hyvin ja kyllä ne nyt siltä ovat seuraavina päivinä tuntuneetkaan! Tietty kyykkäsin myöskin vapaan tangon sijaan Smithissä eli saattaa olla että sekin aiheuttaa erilaisen rasituksen myötä erilaista jälkituntumaa! Huipputreeni ja puhki olin!

Eilen aamulla lähdin pienelle reissulle, josta illalla palattuani tein selkä-rintatreenin. Siinäkin perusliikkeittä, tosin liikepareina ja kombinaatioina. Kesto n.37min ja selkä-rinta sektori kiittää. Tosin olin hieman pettynyt taas sakikäyttäytymiseen, etenkin kun on puolityhjä sali minusta voi hieman ennakoida ja olla tilanteen tasalla enemmän! Kanssatreenajat eivät sitä tällä kertaa olleet :) Päätin kuvata treenivideonkin kun oli niin vähän porukkaa ja kaikki näytti olevan omissa "nurkissaan" tekemässä. Maagisessa nappulasta kun painoin kerran niin linssiludeet olivat paikalla. Oikeadti ja muutama ohi kävellessä vielä katsoi suoraan kameraan :D Olisivat vain pyytäneet niin olisin kuvannut niiden treenia, kyllä siihen pari minsaa aikaa löytyy :) Totuushan on se etten sellaista pysty julkaisemaan! Aargh!

Videon korvaamatonta aukkoa paikkataan nyt sitten ruokakuvalla (uskoisin että tämä blogi luokitellaan ruoka aiheiseksi enemmän kuun treeni tai fitness :D Toisaalta ruoka ja se mitä suuhun pistetään ottaakin erittäin vahvan roolin niin tavanomaisessa laihdutuksessa, lihaksen rakentamisessa kuin myöskin kisadieetillä! Uskoisin että se on kuin onkin juurikin se 70% kokonaisuudesta. Tietenkin se korostuu dieetillä, mutta hyvä esimerkki on että yhden treenin välistä jättäminen ei juurikaan vaikuttaa kokonaisuuteen. Kun taas yhden päivän ruoat kun jättää kokonaan pois tai korvaa jollain roskalla niin kokonaisuuden voi hyvinkin pilata. Noh, tää on jo aivan eri aihe!)

Palataanpa kuvaan: eli hän päivän aamupala hirssihiutaleita, mansikkaa (se oli pakastettu en keittänyt vaan heitin kuumaan puuroon sekaan), psylliumia, ruususuolaa, kananmuna, kurkkua, kukkakaalia, limeellä maustettua vihreätä teetä! Tee oli eka kertaa koemaistiaisessa tänään ja pääsi mun tiukasta makuseulasta läpi :) Oli hyvää! Tykkään tuosta aamupalasta muutenkin erittäin paljon!

Sitten rattiin ja menoksi :)
Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti