perjantai 17. helmikuuta 2012

Taskut täynnä motivaatiota!

Huh, perjantai on alkamassa ja viikonloppu tulossa! Mahtavaa! Ja ei mikä vaan vloppu vaan sunnuntaina on vapaata ja saa tehdä aerobisen hiihtäen <3 ja myös leipoa laskiaispullaa! (hih! Onneksi pakkasesa on tilaa!)

Sunnuntaille on luvassa myös kaverin tapaamista, olemme erittäin epäonistuneesti koittaneet saadaa aikataulut yhteen ja nähdä miltei koko syksy ja talven aikana. Noh, lopputulos onkin sitten se että nähtiin ehkä muutaman kertaan ja nekin oli aika pikaisia vaan :/ Nyt järjetämme aikaa toisillemme, vaikka mikä olis! Se on päätetty!

Eilen tuli käytyä valmentajan näytillä ja treenattiin yhdessä olkapää-käsi treenin! Huippu treeni ja loppuun asti tehtiin. Ihan korkealle kipurajan yläpuolelle. Olkapäät kiittää :D

Illalla sitten vielä pilatesta sekä leffaa, jonka katsomisen aikana oli tarkoitus venytelä...psstt älkää kertokoo kenellekään, mutta en sitä tehnyt. Eilen olin illalla niin poikki ja nälissään, että skippasin täysin venyttelyt.
Pilatesta olen nyt käynyt harrastamassa Fysio-Eskola nimisessä paikassa täällä Lappeenrannassa. Ja en voi muuta sanoa kuin että on ollut ihan selkeästi editynyt tuo mun olkapää-lapa alue. Siis kipuja on, mutta ei enää ehkä niin voimakkaitta ja hengityksen kanssakaan ei enää ole niin paha ongelma :) Hierontojen välinkin sai pidennettyä ja hierojan kanssa tuumimme että juurikin tuon pilateksen harjoittelun aloittamisen jälkeen on tuo muutos tullut. Paikkanakin tuo on mitä mahtavin, ryhmät ovat nimittäin noin 5-10henkilöä ja ohjaajate korjaavat ja opastavat hyvin yksilöllisesti. Jos täällä Lappeenranan alueella harkitset jotakin fysioterapeuttista hoitoa tai jumppaa niin ehdotomasti suositelen!

Eilisen ilan jälkeinen leffa olikin taas vaihteeksi hömppä :D Minun makuun ehkä jopa liiankin hömpä, sellaisella jenkkityylillä maustettu että minusta liian hölmöyteen asti viety moni kohtaus. Mutta puolikoomassa katsotuna ihan jees. Ja onnekseni mulla on hyvä hömppäkatselu seura niin ei tarvi yksin ihmetellä <3 Elokuvan nimi on Crazy, Stupid, Love .

Intervalli on tehty ja nyt on hyvä startata perjantaisen työpäivän!
Vikonloppu jo häämöttää :)

P.S painokin tuli mukavasti pykälän alas jumituksen jälkeen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti