torstai 7. kesäkuuta 2012

Lepopäivä!

Huolimatta siitä että nukuin tänään pommin, päivä oli aivan ihana! Kävin kampaajalla, sain verhot silitettyä ja ripustettua ja myöskin yritin laittaa lampun katoon kiinni. Jätin sen kuitenkin tekemättä, koska tajusin että ehkä on järkevämpää ensiksi sammutta keskusvirrat pois, ettei vaan satu mitään vahinkoa ja mun upea uusi kampaus menee pilalle :D


Tänään lepoa salitreenista, mutta eilen oli selän piiskaus vuoro :)
Tein selkä. Peruslämppätit ja pyöritykset alkuun ja eikun töihin!
  • alatalja nousevala vastuksella 4 sarjaa
  • kulmasoutu levytangolla vastaotteella (erittäin hyvällä supistuksella!) 50kg*12*3
  • yhden käden kulmasoutua (tein poikeuksellisesti hieman pystympänä, hyvin meni ja enkat tuli!!!) 25kg*12, 27,5kg*12, 27,5kg*10 En tehnyt ikinä 25 kiloa suuremmalla kässärillä. En edes pitänyt varman kädessä niin isoa! Remmeja kyllä tuohon piti käyttä, ja toivon että suht hyvällä tekniikallakin tuli kaikki
  • soutulaite istuen 15kg/kahva neljä sarjaa tunnustelen ja puristaen viimeisetkin mehut selästä :)
  • takaolat taljassa  kolme sarjaa
  • lopuksi pumppisarja kulmasoutua taljassa
Aeroobista vielä päälle palautelleen ja aah mikä fiilis <3 Kyllä selkätreeni maistuu nykyän hyvälle, vaikka nyt on hieman alaselkä hellä. Ehkä ne 27,5kiloiset olin sittenkin kiskonut alaselän apuna käyttäen ylös?!
Eilen myös tein aamulla intervallin ja sitten töiden jälkeen kävin suunnistamassa. Olin kyllä jotenkin pihalla enkä osannut lukea karttaa sitten ollenakaan. Yhdessä kohtaa olis ollut reitti vaihtoehtona mennä tasamaata pitkin, jolloin matka tulisi muutama kilsa lisää tai kiivetä suoraan ylämäkeen (eikä mihin vaan ylämäkeen vaan mäkihyppymäen alla olevaan mäkeen ennen hidastusta. Se osa mikä on erittäin jyrkkä. Ja se oli hiekkaa!)  Noh, mulla alkoi siinä vaiheessa jo energiavarastot huutamaan tyhjyyttä ja melkein ainut mitä halusin niin päästää maalin asti. Valitsin siis hiekkaisen ylämäkeen kiipeämisen...ja voi että! Hyvä pakara-jalka-koko kropan treeninhän siitä tuli. Ja hiki! Pääsin just ja just ylös ja iloitsin siitä hengästyneenä, kun huomasin ihan juuri siinä vieressä pikku aidan takana olevat RAPPUSET! Noh, ei muuta kun eteenäin kohti seuraava rastia. Vähän jälkikäteen kävi naurattamaan mitä tulikaan tehtyä :) Nyt on ainakin jalatkin saanut eilen kunnon ylämäkitreeniä!

Katskaapa kenen nimi on ilmetynyt kilpailija listaan :) Sinne sitten päivittyy lopulliset osallistujat jossakin vaiheessa.
Fitness Expon sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti