keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Väsy painaa, mutta painukoon

Eilen tiistaina oli tarkoitus käydä aamulla kehohuollon tunnilla ennen töitä...en käynyt. Heräsin noin 9.20 ja kympiltä alkoi jo työvuoro! Kiireellä vaan töihin. Kehonholtoa siis olis ollut jo klo 8 ja siitä olisin kaikessa rauhassa laskelmoinnut lähteä työmaalle. Mutta äkkiäkös ne suunnitelmat muuttuu :D Töissä olin ihan ajoissa eli mitään kauheutta ei tapahtunut!
Viikonlopun urakan palkinto itselleni. Kookoskuitu tukisukat sekä "pilli" juomapullo.


Illalla salille ensiksi lämmittelin juttelemalla mukavia ja sitten töihin :) Selälle tein paksuutta lisää seuraavalla tavalla:

•Kulmasoutua LT vastaotteella nousevalla vastuksella 30-55kiloa
• käden kulmasoutu 22,5 kg per läsi ja neljä sarjaa 8-12 toistolla
•Yhden käden alatalja 10 ja 15kilon kuormilla pari sarjaa (tuo oli ekstra kun odotin seuraavan laitteen vapautumista)
• soutulaite 15kilon kiekot per käsi kolme 8-10 toiston sarja
• t-soutua 3sarjaa
•alataljaa pumppi sarjaa lopuksi :) Aah ja ooh, kun selässä tuntui hyvältä!
Loppuaero ja kotiin palautumaan!

Tänään aamulla en edelleen jaksanut herätä ajoissa, meinasin tehdä intervallin pois alta, mutta teinkin sen sitten heti kun palasin töistä kotiin. Eli ei hätää suunnitelmissa pysytään treenien osalta.

Nyt sitten nautittuna superherkullisen-nami ruoan (tein tätä nyt ihan poikeuksellisesti) lähden tekemään haaveista totta! Olkapäille kyytiä siis ja rintakin taitaa osuman saada!

Mustaherukka, suklaavanukasta jonka alla kerros tattarihiutaleita, kookosrasva sekä kanelia ja steviaa pikkasen. Kaikki tuo oli muhinut jääkaapissa päivän kun olin töissä. Kupissa minttu teetä :)

P.S katsotaan jos saan pitkästä aikaa video matskua treenista napattua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti