tiistai 17. heinäkuuta 2012

FiiliksissaAamupala versio yksi monista 
Tankkauksen jälkeen paino on ollut kohollaan, mutta tulee joka päivä hyvin reipaasti alas. Toivon että vauhti jatkuu vaikka hieman hidastuisikin!

Sunnuntaina menin Tiina Kasvin poseeraus ja t-kävely treeneihin. Muut tytöt tais olla kaikki Helsingistä tai ainakin pk seudulta. Minä taas Lappeenrannasta. Olihan se hieman puudutettava ajaa yksin edes takas, mutta se oli ehdottomasti sen arvoista! Kyllä teki hyvää harjoitella porukassa ja etenkin nähdä muita!!! Vaikka minusta tuntuikin että olin aika lukossa, kun pää oli aika lailla jumissa välillä niin ei pystynyt sitten keskittymään ja piti tehdä töitä keskittymiseen eteen. Mutta jostain syystä mä uskallaan veikata etten ollut ihan ainut kuka oli tilapäisesti ja hetkellisesti poissa :D Kiva oli kuitenkin nähdä jo ennestään tuttuja sekä myöskin vaihtaa hieman kuulumisia

Poseerausten ja kävelyjen jälkeen jäin vielä tekemään kevyesti pohkeita, olkapäitä ja vatsoja. Aerobista loppuun vielä ja sitten hetken olinkin miettinyt että mitenköhän sitä vielä jaksaisi ajaa kotiin?! Onneksi suihku ja ruoka auttoi jaksamaan ja matka sujui hyvin.

Mutta tämä päivä onkin ollut täyttä kooma! Aamulla katsoessani peiliin säikähdin, naama ihan turvoksissa aivan kuin olisin koko yön bilettänyt! Noh, ei auta kun naamioitumaan ja töihin. Nälkä ihan koko päivän ja todella heikko olo. Väsymystä kait. Nukuin päiväunet töiden jälkeen ja suuntaisin salille. Piti kyl juoda ennen sitä useamman kupin kahvia, mutta kyllä se siitä sitten. Tein selkätreenin Sykkeellä sekä loppuaeron sitten kotona kodin kuvalehteä lukien. Urakan päätteeksi olsi luvassa myös erikoista herkkua. Eli aterian pääraaka aineksi tuli haukifilettä :D Se ajatus ja tieto, että tiistai on vapaata töistä pisti minut hyvin liikkeelle. Saanpahan tehdä rauhassa kaikki tekemättä jääneet asiat, kuten esim lampun laittaminen kattoon :) Näkiskin jotakin olkkarin puolella! Katson huomisen voinnin mukaan, pidänkö vielä salitreenia vai menenkö huomisen pelkällä pitkällä aerolla ja intervallilla.

Koitin autonratista ottaa kuvan kun oli niin mieletön kaunis taivas Lappeenrannassa lauantaina iltana. Kesä <3
                            


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti