torstai 12. elokuuta 2010

Kyykkyä

Levoton yö takana, mutta aamulla olikin vaaka näyttänyt huippulukemia :D

Aamupalaksi söin:
  1. kaurahiutaleet 20g
  2. raejuusto 100g
  3. lesitiini 5g
  4. kahvi mustana mukillinen
Näiden sekä treeni starttijuoman (sis.beta-alaniini, kreatiini, arginiini, karnitiini,glutamiini , urasibol )voimin salille tekemään jalkatreenin. Jalka treeni on lempparini, vaikka nyt dieetillä tuntuu aika rankalta. Kyykystä saa kuitenkin aina todella hyviä fiiliksia! Tykkään <3<3<3
25.7.2010 otettu kuva
P.S Viimeksi kyykky ja mave tein 70 kilolla, en malta lähteä kokeilemaan millä irtoo tänään?! Kirjoittelen sitten miten kävi illalla!

KYLLÄ! Kyykkäsin kaikki 5 sarjaa  70 kilolla ja mavetinkin perään myös 70 kilolla. Ja kevyttä oli, huh! Mitä ihmettä?! No, toisaalta sen selittää varmaankin se, että kun omaa elopaino pienenenee niin eihän silloin ole niin paljon edes kyykättävänä jäljellä. Aikaisemmin oli esim 140 kiloa yhteispainoa nyt ei ole kuin 127 kilo, pakkohan sen on vaikuttaa tuohon. Ja vaikka onkin nälissään ja kroppa tyhjillään hiilareista, jaksaa starttijuoman voimin hyvin sekä odotus palkkaristakin lämmittää kivasti mieltä treenin aikana. Pakko tehdä hyvää treeni niin saa namia palkkarin muodossa :D Taidan tulla hulluksi!

Hyvä fiilis jäi treenistä ja hyvä olo ja kaikki on mahtavasti, paitsi veto on poissa ja väsyttää ja tekee mieli istua koko ajan. Hmm, taitaa olla aika ristiriidassa nuo mun fiilikset. Pohjimmiltaan on kyllä hyvä olo, olosuhteet huomioon ottaen! Nyt kun jaksa vielä tän työpäivän loppuun raksuttaa ja sit vielä huomisen niin pääsee lepämään vähän enemmän. Sitä siis odotellessa! Nyt työpäivää jatkamaan ei ole kun muutama tunti enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti