lauantai 7. elokuuta 2010

Se ärsyttävä pikkunälkä :D

Kalorit on laskettu alemmas, sillä paino jumittui suht pahastikin!  Mutta nyt on ollu pari päivää todella matalilla kaloreilla, huomenna aamusta meen vaalle ja jospa se siitä vähäsen laskis. (Ja hiilarit on aika vähissä, varokaa siis mun sekoiluja) Vaikka ei sillä painolla olekkaan mitään merkitystä ja kuntoni ihan selvästi menee eteenpäin. Mun mielestä ainakin! Eli ei mitään stressiä painosta tai mistään muustakaan. Chillisti vaan :D Välillä tuo pieni vihreä elukka sohvan takana käy hermoille, mutta niinhän sen on tarkoituskin tehdä...
Kuvat otettu noin pari viikkoa sitten ja laittelen ne tänne, kun niitä on aikas paljon :D
Reissu meni hyvin ja saatiinkin paljon punaherukoita sekä hieman vähemmän mustaherukoita talvenvaraksi. Hieman harmitti kun ei oiekin enää ollut vadelmia, sillä myrsky tais pudottaa maahan ne viimeiset mitä oksissa oli vielä muutama päivä aikaisemmin. No pitää sitten käydä metsästää puolukoita sekä mustikoita! Toivottavasti niitä löytyisi, vaikka onkin ollut noin kuiva.

Lomani alkaakin vasta ensi viikon lauantaista, mikä onkin mulle paljon parempi juttu! Nyt mulla on vielä viikko lomaa kisojen jälkeen!


Tänään lepopäivä, huomenna aerobinen aamusta jonka jälkeen voisi taas poiketa torilla ja siitä vaikka menis töihin! Tänään voisi käydä pyörähtämässä satama-linnoitus alueella, nyt on menossa linnoituksen yö. Sitten voikin mennä ysin aikaan telkun äären selvittämään ne punaherukat oksista ja katsoa amerikkalaisen version Grudgesta se alkuperäinen oli hyvä, enkä helpolla suostu katsomaan Amerikan versioita. Nyt kun telkusta tulee ja on sopiva tekemistäkin siinä niin mikä ettei :D

Huomenna töiden jälkeen salille ja saankin ensimmäistä kertaa enemmän kuin yhden ihmisen seuramaan poseerausharjoitusta. Ja niillä uusilla todella korkeilla koroilla meinaan olla :D Katsotaan kuinka hyvin onnistun!Kylläpäs taas on tekemistä suunnitellut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti