sunnuntai 15. elokuuta 2010

Sunnuntaita taas vietetään

Hermeliinin näköinen pupuliini
 luomutilassa jossa käytiin
Yö oli taas hieman hankala. Jotain psykosomaattisia oireita kait kun käsiä kramppaili. Nukahdin lopulta vain sen jälkeen kun otin pureskeltavan c-vitamiinin kielen alle ja annoin sen sulaa, siitä nälkä kait hieman rauhoittui ja sain unta. Onneksi se on makeutettu ksylitolilla niin ei hampaat ihan tippu tuollaisten temppuilujen jälkeen. Enkä aio ottaa tuota tavaksi, yöllä vaan olin niin väsynyt enkä keksinyt muuta.

Aamulla heräsin ja keho oli aivan täynnä nestettä. Mikäköhän mua nyt pöhötti? Join mukillisen PepsiMaxia yöllä nälkään ja aika paljon vettäkin meni yön aikana, eiköhän se oli sitten siinä se syy...

Tein aamuaerobisen 1,5 tuntia ja sitten aamupala nassuun! Tänään oli hiutaleita 40g, raejuustoa 100g, mehukeittoa 100g sekä lesitiiniä 5g. Laitan nuo määrät nyt ylös sillä on tullut aika paljon kysymyksiä tuon ravinnon suhteen :D

Erikoisinta on se että nyt kun on mukana 1300kcalorin päivä tuo 1700kcalorin tuntuu suorastaan juhlapäivältä! Pari viikkoa sitten taas juuri nuo 1700kcalorin päivät olivat just ne "nälkäpäivät" jotka oli hieman hankalat välillä. Kehoni on siis aika hyvin sopeutuvainen tilanteeseen. Kyllä jaksan ihmetellä kehon toimintaa, joka päivä tulee jotakin uutta tietoa!

Eilinen oli aivan mahtava päivää! Oli ilo olla todella hyvässä seurassa suuremman osan päivästä. Tosiaan käytiin luomutilassa Juhan, sekä muutaman muun kaverin kanssa. Lähdettiin Lappeenrannasata ja poljettiin polkupyörillä Ilottulaan. Siellä oli kaikennäköisiä eläimiä joita saimme ihmetellä sekä vihanneksia ja marjoja luomuna. Mulle tarttui mukaan kuvassa näkyvä ihanan pirtsakan keltainen kesä kurpitsa :D Marjoja mulla jo olikin omasta takaa joten ne suosiolla jätin seuraaville poimijoille. Kurkut olivat aivan ihanan näköiset sekä tuoksuiset. Muille matkaan tarttui myös punajuurta ja porkkana naatteineen, pensasmustikoita ja mustaviinimarjoja.
Paluumatkalla käytiin vielä uimassa ja siellä otettiin hieman vettä lähteestä.
Sitten perille päästyään tehtiin porukalla pirtelön ja kyllä siinä oli kiusausta. Oli nimittäin niin mahtavat tuoksut että minunkin oli pakko hieman maistaa. Siihen tuli lähdevettä, punajuurinaatteja, kurkkua, mustikka ja hmm, ei tainnut muuta tullakkaan. Siis oli todella hyvä tuoksu sekä maku! Ulkonäostä sitten jokainen voi itse miettiä ja luokitella mielikuvituksen mukaan.Hauska päivää oli kaiken kaikkiaan ja päivän lopuksi katsottiin kaverin kanssa vielä Sherlock Holmes elokuvan, jonka olin jo kerran katsonut silloin kun oli syöpöttelypäivä ja loppuhan jäi multa näkemättä silloin, koska nukahdin. Nyt on katsottua alusta loppuun ja oli kyllä hyvä leffa. Hieman kömpelö loppu mielestäni.


Juha oli muuten poiminut juttuja omaan Wild Runnin blogiin meidän nettikeskustelusta. Hyviä juttujahan näköjään tulee minunkin päähän aina välillä :D Sieltä voipi käydä lukasemassa! Ja muutenkin siellä on hyviä juttuja esimerkkiksi raakaravinnosta sekä juoksusta. Kannataa siis tsekata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti