tiistai 17. elokuuta 2010

Jämptisti eteenpäin


Nonniin nyt on oikeasti se h-hetki todella lähellä! Mieli on suhteellisen rauhallinen, olisin luulluut että olisin paljon enemmän jännittynyt! Asentoja on vaan harjoitettava paljon ja vieläkin enemmän. Hymyileminen näyttää olevan todella vaikeata, asento harjoitusten yhteydessä. Olen aivan liika ne yksin peilin edessä vääntänyt, niin tulos on se että tuijotan itsensä peilistä, mutta hymy unohtuu kokonaan.

Harjoitellaan lisää vaan ei siinä muu auta! Olenkin eilen saanut poseerausharjoituksiin yleisöä. Josta oli todella ISO apu!!! Toivottavasti saan toistekin pienimuotoisen yleisön paikalle :) Kiitoksia kaikille osallistujille!

Nyt on kevyt viiko menossa sekä ensimmäinen lomaviikko ja olen ottanut aivan rennosti. Herännyt ilman herätyskelloa milloin huvittaa yritin välttä aikatauluttamistakin edelleen.


1 kommentti:

  1. Kuvien perusteella kunto alkaa näyttää jo todella hyvältä! :D Hieno juttu! Enää pari viikkoa edessä ja sitten pääsee nauttimaan kaiken työn tuloksista lavalla :) Tsemppiä vielä viime rutistukseen!

    VastaaPoista