keskiviikko 25. elokuuta 2010

Namia!

Tämä viikko on hauska. Olen tiistaina eli eilen käynyt Kouvolassa ja kokeiltiin kisameikkausta. Olin todella tyytyväine lopputulokseen ja nyt on yksi huoli vähemmän, kisavalmisteluja ajatelleen :) Kiitos J!

Perjantaina olen menossa Suomen pääkaupunkiiin tapamaan valmentajaani ja siinä sitten kuntoa katsellaan ihan tosissaan "sillä silmällä" :D Painohan on tänään liikahtanut taas alaspäin suuntaan eikä mulla ole mitään stressiä mennä näytille! Nyt jos milloinkaan ollaa todella alhaisissa lukemissa, silloin bulimian sairastelun aikoihin paino oli noin kiloa verran pienempi kuin nyt eli kyllä on pieni tyttö tää nyt. No katsotaan ja otetaan vastaan kaiken tästä. Nautinnollista touhua!
Helsinkiin jään yön yli ja siellä sitten onkin lauantaina kuvaukset, joista lähden ajamaan varmaankin suoraan kotiin päin. Työtkin alkaa ensi viikon tiistaina joten nyt kannattaa ottaa kaiken tästä irti ja saada levättyä hyvin!

Tänään salilla jalkoja. Ei mitään painoja enää oikeasti laita enkä liikeitäkään. Laitan vähän taas päivän ruokia näytille. Siitä puhe mistä puute?!

Eli tässä on siis yhteensä:
  • 300 gramma broileria
  • 60 gramma porkkana
  • 175 gramma kaalia
  • 72 gramma keltaista paprika
  • 27 gramma punasipulia
  • 10 gramma neitsyt oliiviöljyä
  • 10 gramma luomu rypsiöljyä
  • hieman suola, pippuria, timjamia, currya sekä paprikajauhetta
Ruoka 3
Ruoka 1
Ruoka 2





                                                                                                                                                          Näistä aineksista siis syntyy kolme todella maukasta sekä erilaista(!) ateria :) Kyllä lomalla kelpaa olla kun on aikaa kaiken tälläiseen! Kuvat meni hassuun järjestykseen, mutta selitän hieman.
Eli kuvassa joka esittää ruoka 3, on kaali-kana(jossa myös seassa osa sipuleista) keittoa jonka söin lounaaksi aamupalasta seuraavaksi atreiaksi.
Ruoka 1 on höyryytettyä kanaa, kaalia sekä porkkana. Niitä höyryytin sillä tavalla että keitto oli porissut alla (eipä mee mikään ravintoainetippa hukkaan :D)
Ruoka 3 on paistettua kanaa, höyryytettyä paprikaa sekä porkkana lisukkeena oliiviöljyssä ja suolassa "marinoituneita" punasipuleita.
Kaikkiin noihin lisäsin siis myös yhteensä 20 gramma öljyä. Ja on kyllä hyvät ruoat, maistuu aivan varmasti myös EI dieettiläiselle! Tai sitten vaan luulen niin.

Välipala
Välipala onkin ollut kanssa ihana tänään. Eli pinjansiemenia, kurpitsansiemenia, hasselpähkinä, cashewpähkinä sekä mukaan mahtui myös parapähkinä! Sen kanssa tuollaista kahvia, sen ostin maistiaiseksi ja se osoittautui aika hyvänmakuiseksi <3

Ja aamupalaksi syön tietenkin puuroa pikkasen, raejuustoa ja lesitiiniraetta. Iltapalaksi taas rahkaa sekä ananasta/muuta hedelmää sekä lesitiiniä. Aamupala sekä iltapala on kyllä aika sama kuin treenikaudellakin ollut. Hyvät ovat kaikki ateriat, annokset tietty saisi olla hieman suuremmat, mutta makuhermot saa nautintoa ja se onkin tärkeintä! Nälkähän on ja pysyy, se on sellaista ja suuremman osan ajasta ei haittaa.

Kävin ennen salia kaupassa ja olin ihan jäässä kun pääsin sieltä pois. treenamaan lähteminen tuntui omituiselta kun käsiltä lähti melkein tunto kun olin sen verran kylmissään. MUTTA, sain hyvän jalkatreenin tehtyä ja se on se tärkein homma tässä! JESS :DDD

Ai niin, aamupäivällä kävin vielä pesemässä yhden maton ja kyllä siinä oli homma kun se on sellainen todella karvainen iso villa matto. En edes kerro olisinko saanut sen enää sieltä pesu altaasta pois, jos ystävällinen kanssapesijä ei olisi tullut apuun!

Ei muuta kun odottamaan Kauhukeittiön alkua :D
Huomenna jatketaan!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi. Kylläpä siun diettisapuskat näyttää ja kuulostaa herkullisilta. On se hyvä kun toiset jaksaa vähän nähdä vaivaa.

    Omat sapuskat kun on näin offillakin.. hmm... keitettyä riisiä ja paistettua seitä, tai uunissa tehtyä riisiä&seitä. Ei mitään väriä edes (paitsi keltainen riisimauste ;P).. Olen laiska, mahdollisuudethan olis ihan rajattomat kun vaan viitsis nähdä vaivaa.

    Toivottavasti vklopun ohjelmat Helsingissä on hauskat :)

    -E-

    VastaaPoista
  2. Juup, nyt kun olen ollut lomalla on jaksanut punniskella ja vääntä ihan eri tavalla kuin työpäivinä.

    Hauska vaihtelua kyllä saa noillakin eväillä ja maistuu kyllä taivaalliselle! Olen tutustunut noihin höyryytettyihin kasviksiin ja rakastunuut niihin dieetin aikana niin paljon että meinaan syödä jatkossakin (en tiedä onko vaan toiveajattelua sen näkee sitten) Mutta en ole tykännyt keitetyistä kasviksistä tai muutenkaan patakasviksista sun muista, raakana olen tykännyt syödä tai ihan keitossa sitten menee muttei yksikseen. Nyt olen ihastunut erikoisesti lanttu ja porkkana höyryytettynä on aivan taivaallinen!

    No ehkä siekin joskus ;) Miehän olen niin tohkeissaan tekemässä kaikkia ruokia että voisin järjestää ruokailut täällä niin sais tehtyä paljon ruoka!!! Nautin niin paljon sen tekemisesta etenkin nyt <3

    p.s.pakastin täynnä muffineita, sämpylöitä ja erilaisia ruokia.

    VastaaPoista