sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kaksi kohmeista viikkoa luvassa? +mitat

Helsingissä käyty, valmentaja tavattu, palautetta saatu, kuvauksissa käyty sekä ikean reissu tehty. Ikean en mene enää ikinä. Kaikki muu oli todella kivaa. Tai no olihan ikean reissukin mukavaa, tällä kertaa vaan innostuin, innostuin hieman liika :) Piti katsoa kaverille tapetit, mutta tapetteja kun ei ollut ostettiin sitten kaikkea muuta pientä joista oli lasku sitten kuitenkin muodostunut. Ja nyt kun on muutenkin vain menoja eikä tuloja niin jälkeenpäin hieman jäi sellainen ajatus että olis pitänyt hillitä itsensä! Noh, sinne meni ja olin nauttinut ajasta sekä noiden pikkutavaroiden tuomasta avusta arjessa. Tänäänkin oli ihana käyttää eilen ostamani suppiloa, kun sellainen vielä puuttui minulta :D

Treenien suhteen jatketaan sama rata ja kaloritkin pysyy samana. Ei siis enää mitään muutoksia! Olen jo etukäteen jotenkin ajatellut että oikea kituminen olisi vielä edessäpäin, yllätyksenä tuli että mikään ei enää muutu. Kisaviikko on tietty erilainen, mutta muuten kaikki on entisellään. Kiva hommahan tuo on. Työtkin alkaa tiistaina niin on kiva ettei tarvitse enää nostaa mitään treeniintesiteettiä eikä määriä, ehtii suhteellisen hyvi nhoita nuo kaikki kisavalmisteluihin liittyvät hommat :)

Maijalta sain mukavan kannustavan fiiliksen mukaan matkaani joten tästä on hyvä jatkaa kohti kisoja :D

Sitten pakkotoiston Miken kanssa käytiin kuvaamassa. Noph olen niin keltanokka mallina että mulle tuli kauheat suorituspaineet siinä hetkenä. Ei siitä sitten kuitenkaan sen enmpää, kuvat on jokatapauksessa otettu ja niitä odotellaan julkaistaan tuonne http://www.pakkotoisto.com/home ihan lähiaikoina.

raakakuva kuvauspaikalta kuva
Mittojakin voisi vähäsen päivittää (lukemat järjestyksessä 27.4, 1.7 ja tänään 29.8):
  • ympärys rinnan alla 86 cm--->82cm --->83cm
  • vyötärö 83 cm--->76cm -->72cm
  • reisi 62cm--->58cm-->53cm
  • lantio 106 cm--->101cm -->92,5cm
  • pohje 39,7 cm--->39,5cm -->37cm
  • hauis 31,4 cm--->29cm -->26cm

Nyt olen ollut otsikon perusteellakin aivan jäässä jatkuvasti. Sormet on kylmät ja nenä jääkylmä. Kyllä muutaman housut on jalkaan pistettävä jotta pärjää tuolla ulkosalla! Mutta näillä mennään ja nyt on vaan väsymystä eileisetä hieman! Huomenna päivä uus ja uusilla voimilla eteenpäin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti