perjantai 3. syyskuuta 2010

Jaksa, jaksa!

 Nyt kun luin elokuun viimeisenä päivänä kirjoitetun tekstin niin kylääpäs olin sekavassa tilassa kun kirjoitin! Oli kyllä huono olo silloin. Hermoromahdus tosiaan. Noh, en korjaille sitä teksiä onpahan todistusaineistoa että oli myös rankat päivät tälläkin dieettiläisellä :D

Eilinen meni aamujumpalla käsien kimpussa ja illalla intervelli, pientä venyttelyä, solkkua sekä asentoja.
Kotona tein sitten ruokia seuraaville kolmelle päivälle eli nyt on sunnuntaihin asti kaikki valmiina jääkaapissa! Jeps! Ei siis tule hätää jos ei sitten jaksakkaan.

Eilisen päivän kohokohta oli se että menin tekemään sen mitä ei saisi ikinä tehdä. Ei ainakaan mun tapauksessa! Laitoin eväät samaan rasiaan, koska ne oli sama sapuskaa molemmille aterioille. Ja sitten oli niin vaikeaa pysähtyä kun söin ekan aterian ja taisinkin syödä reilustikin yli puolet siitä. Sitten oli nälkää entistäkin kovempi ja seuraavan syömiskertaan ei sitten ollutkaan kun pohjalla muutama kana sekä lanttu ja porkkana palanen :( Voih, taisin kerran aikaisemmin tehdä saman virheen, mutta nyt en oikeasti tee. Sitä vaan ei voi pysähtyä ja jätää siihen rasiaan mitään. Se on aika saatannallinen tunne kun itsehallinta lähtee eikä enää tiedostaa että nyt kun teen niin niin myöhemmin kärsin siitä ihan itse!

Kohta treenia selän alueelle sitten töihin ja sitten takareiska treenia ja intervallia sekä venyttelyä. Tänään voisi kolistella myös korkkareilla illalla kotona vähän aikaa ennen kuin menen nukkumaan. Nyt en ole viime lauantaista niitä kokeillutkaan. Pakko harjoitella vielä etten kaadu siellä Oulussa ;)

Jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti