sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kyllä kelpaa hymyillä!


Ihana viikonloppu! Aah, miten voi olla että yksi päivä suorastaan tekee kuolemaa ja seuraavana on mieli kirkas ja jokin suorastaan pursua ja säteilee sisälläni. Elämä...tää on sitä parhaimillaan.

Olen nauttinut tästä maukasta todella paljon, vaikka tiedän että ulkopuolisen silmin aina ei siltä näyttää. Nautin. Vaikeana hetkenä en, mutta seuraavana hetkenä olen taas viisaampi ja osaan löytää löytää sisäisen aurinkoni ja oppia taas uutta välillä kropastani, mutta vielä enemmän omasta itsestäni kokonaisuutena. Yksikkönä. Mieleni ja kehoni yhteistyötä! Nautin, kun huomaan miten paljon tuo yhteistyön onnistuminen vaikuttaa siihen miten kokonaisuus toimii. Nautin, kun huomaan mielen tsemppaavan kropani eteenpäin vaikka fyysistä voima ei enää ole! Nautin, kun pienen kaurahiutalen voimin pystyn suoriutumaan arkiasioista sekä treeneistä. Nautin, kun näen että ihminen syö minun edessäni mun lempiruoan. Iloitsen toisen puolesta ja nautin toisen mukana. Siitä en nauttii kun näen jatkuvaa itselleen ja omille mielihaluille periksi antamista...siinä olisi oppimista itsellänikin ja vielä paljon. Pikkuaskelin eteenpäin :D

Palataan vähän eiliseen päivään! Ihana työpäivää oli ja meillä on aivan huippu hyvä tiimi! Nautin työnteosta. Kiitoksia tytöt <3 Töiden jälkeen vuokraisäntä kävi luonani ja meillä oli todella mukavaa sekä hauska yhdessäoloa! Leivoin perjantai iltana pizzoja sekä puolukka kukkosia ja niitä maistattelin sitten niille. Oli kuulemma todella hyvin onnistuneita molemmat. Ne vaan oli alkuun ihmeissään, mut sitten totesivat että onpas varmaan jännä kun ei ole mitään havaintoakaan miltä mikäkin maistuu :)
Sain vierailta myös aivan ihanan kukkakimpun(mielettömän hieno ele!) ja myös sen tärkeimmän tiedon siitä että minuun on oltu tyytyväisiä ja vuokrasopimusta jatketaan edelleen!

No, siihenpä ei vielä loppunut päivän positiivinen tapahtuma kulku! Sain vielä yhden mielettömän lahjan! SAIN SEN PUNAISEN MIKRON!!! Kiitoksia vielä kerran ihanalle ihmiselle. Olen todella todella kiitollinen!

Sain päivästä paljon positiivista energiaa! En lahjojen vaan seuran sekä mukavien sanojen kautta!

<3:llä Irina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti